Sponsoren:
foto KI Samen
foto CRV
foto For Farmers
foto Vleesvee Intergratie Twente bv
foto Schilder bagger, hei-grondwerken
foto Natuurvlees Nederland
foto Eigen Erf Vleesvee
foto Accon avm
foto ZooEasy Online Blonde d’Aquitaine Digitale Stamboom Registratie
foto Jan Slot Metaaldecoratie
foto Schrijver Stalinrichting
foto J.G. Veldman Fourages

Terugblik bedrijfsbezoek op 18 maart 2017 bij Veldman en Arends

Zoals gebruikelijk organiseert het bestuur van de studieclub een jaarlijks bedrijfbezoek bij één of meerdere clubleden. Ditmaal bezochten we het bedrijf van Jan Geert Veldman die een vermeerderingsbedrijf heeft van +/- 180 blondes, groot en klein. Bij het bedrijf behoort +/- 200 ha land, dat bestaat uit grasland, akkerbouw en natuur. Verder als neventak een fouragehandel in stro, strooisel, grasbalen en landbouwfolie.

Het tweede bedrijf dat we bezochten was een bedrijf met +/- 450 limousines, groot en klein en bij dit bedrijf hoort +/- 500 ha land, gangbaar en natuur. Verder is er een winkel met vleesverkoop aan huis. Jan Arends werkt daarnaast 36 u/week als rioolpompen monteur en doet daarnaast nog wat loonwerk in de vorm van ronde balen persen.

Voor een fotoverslag gaat u naar het  "fotoboek"

 

Bedrijven

Blonde d`Aquitaine studieclub Noord

Verlengde Hoogeveense Vaart 13
7863 TH Gees


E-mail: blondestudieclubnoord@hotmail.com
Ons laatste nieuws
Te veilen stieren op 24 september 2022

In het menu "fokkerij"--> "inzending naar veiling" kunt u de fotostambomen van de te veilen Blonde d`Aquitaine stieren bekijken. De foto’s van de veilingstieren zijn gemaakt door Theo Jansen.

> lees verder
Barbecue bij clubleden Jan en Greetje

Na een paar jaar waarin we niet samen mochten komen i.v.m. de coronapandemie, werd er op 9 juli 2022 weer en barbecue georganiseerd. We waren te gast in het mooie Foxwolde, waar Jan en Greetje op hun bedrijf rond de 20 koeien laten kalven, die in de....

> lees verder
naar boven